Verksamhetsberättelse 2015

Styrelsen har under året bestått av:
Annette Seldén - ordförande, Tore Bernefur - kassör, Lisbeth Dahlgren - sekreterare, Mats Duell - vice ordförande. Övriga ordinarie ledamöter: Johan Elvborn, Niclas Franzén, Hans Söderström, Magnus Nolberger, Elisabeth Adman Hedestad och Anders Jacobsson.

Intresset för vår förening är fortfarande stort och vi är ca 460 medlemmar. Årsavgiften under 2015 har varit 60 kr för enskild medlem och 100 kr för familj.

Styrelsen har under verksamhetsåret haft 6 protokollförda styrelsemöten. Årsmötet som var välbesökt ägde rum den 28 mars 2015 på Onsala Båt & Sjöfartsmuseum. Efter årsmötesförhandlingarna höll James Holm ett mycket intressant föredrag samt visade bilder ur sitt bildarkiv om sjöfararbygden Onsala, därefter avnjöts en god buffé.

Styrelsen har också deltagit i samverkansmöten tillsammans med Gottskär hotell och Nidingens Fågelstation.

Årets internationella fyrdag den 16 augusti blev en trevlig dag. Anders Jacobsson var på Nidingen och välkomnade besökare.

Under våren har vi tillsammans med fågelstationen och Gottskär hotell investerat och monterat en ny toalett för besökare nere vid hamnen.

I övrigt har vi ute på Nidingen lägenheten som står till medlemmarnas förfogande samt att vi i samverkan med Göteborgs Ornitologiska Förening (Nidingens Fågelstation), håller den västra fyren öppen för allmänheten med gratis inträde.
Vi håller även med flagga, livräddningsbojar och badstege.

Föreningen har även deltagit i traditionsenligt nationaldagsfirande tillsammans med kyrkan och Hembygdsgillet den 6 juni, Urban Summer, Gottskär den 29 augusti och Apelrödsdagen den 5 september.

Vår hemsida och Facebooksidan uppdateras kontinuerligt med ny information. På vår Facebooksida har vi kommit upp i över 400 gilla-markeringar. Hjälp oss att sprida den här sidan, gå in och gilla samt dela våra inlägg med dina vänner! Vi hoppas att vi framöver fortsätter öka medlemsantalet och ser fram emot ett nytt år och förhoppningsvis många besök på vår vackra ö Nidingen

Styrelsen tackar för det gånga verksamhetsåret 2015.
Vallda 20 februari 2016.
Annette Seldén             Lisbeth Dahlgren
ordförande                        sekreterare

Medlemsskap: 60kr för enskild medlem eller 100kr för familjemedlemsskap

Plusgiro 46 73 36 - 4. Glöm inte ange namn och adress!

Hämta en utskriftsvänlig version   

"Vi söker alltid fler som känner för att bli
medlem i Nidingens Vänner"